Gallery

Help with introduction paragraph for scholarship essay reddit essay help why this school will help me essay

Овие слики се за овој настан 

Први октомври, почеток на учебна 2020/2021 година

ПРИЕМ НА ПРВАЧИЊА

Ништо поубаво од искрена детска насмевка и светнати очиња

Донација од Кинеската амбасада за нашето училиште

Св. Сава

По повод празникот Св. Валентин, учениците од III и IV одделение (македонски и српски паралелки и ученици од подрачното училиште во Побожје), на часот по Англиски јазик цртаа на кого ќе подарат полна рака љубов.

Изработки на нашите ученици по повод 8-ми Март