Help with introduction paragraph for scholarship essay reddit essay help why this school will help me essay

Стопанска Банка „Недела на парите“Прекрасна дружба со вработените од СБ БутелПредавање од вработените на СБВоислав Белински 5б Лична творба.

<img=”” alt=”IMG-9955a963e4ef0f8ea5e061b30b39881d-V” width=”300″ height=”169″>IMG-9955a963e4ef0f8ea5e061b30b39881d-VIMG-188442dd88919c49c4f5c8e8e9f94818-VIMG-fbab2b5f7f123847b71f72a107aab78a-VIMG-3608992319680ee8ae5f3ef1868655ac-VIMG-fb57dc1997c0702bde8f87705fa9c785-VIMG-d6ab8690f6b475ae5d3a515ebe9b1202-VПосета на Меѓународниот инклузивен детски фестивал„Игри без маски“

Демонстрација „Кондезација“ пред комисијата за оценување
Демонстрација „Кондезација“ пред комисијата за оценување

Демонстрација „Стратегии на множење двоцифрени броеви“, пред комисијата професори од ПМФ
Демонстрација „Стратегии на множење двоцифрени броеви“, пред комисијата професори од ПМФ

Демонстрација „Стратегии на множење двоцифрени броеви“, пред комисијата професори од ПМФ
Демонстрација „Стратегии на множење двоцифрени броеви“, пред комисијата професори од ПМФ

Одговарање на поставени прашања од страна на професорите од ПМФ
Одговарање на поставени прашања од страна на професорите од ПМФ

Со младите научници Кристијан Равојски и Данило Видиниќ ментор Милица Утковска
Со младите научници Кристијан Равојски и Данило Видиниќ ментор Милица Утковска

Трета награда на Државниот натпревар по природни науки за Кристијан Равојски и Данило Видиниќ
Трета награда на Државниот натпревар по природни науки за Кристијан Равојски и Данило Видиниќ

Учество на државниот натпревар „Ноември месец на науката“

Посета на училишната библиотека во ООУ„Александар Урдаревски “
Посета на училишната библиотека во ООУ„Александар Урдаревски “

Посета на училишната библиотека во ООУ„Александар Урдаревски “
Посета на училишната библиотека во ООУ„Александар Урдаревски “

Посета на училишната библиотека во ООУ„Александар Урдаревски “

Посета на училишната библиотека во ООУ„Александар Урдаревски “
Посета на училишната библиотека во ООУ„Александар Урдаревски “

Посета на час од глумците од театар Комедија во 5а одд.
Посета на час од глумците од театар Комедија во 5а одд.

Посета на час од глумците од театар Комедија во 5а одд.
У част „СВЕТОГ САВЕ“, 27. 1. 2020 година

У част „СВЕТОГ САВЕ“
У част „СВЕТОГ САВЕ“

У част „СВЕТОГ САВЕ“
У част „СВЕТОГ САВЕ“

У част „СВЕТОГ САВЕ“
У част „СВЕТОГ САВЕ“

У част „СВЕТОГ САВЕ“
У част „СВЕТОГ САВЕ“

У част „СВЕТОГ САВЕ“
У част „СВЕТОГ САВЕ“

У част „СВЕТОГ САВЕ“
У част „СВЕТОГ САВЕ“

Милорад Додик у нашем крају

Милорад Додик у нашем крају
Милорад Додик у нашем крају

Милорад Додик у нашем крају
Милорад Додик у нашем крају

Милорад Додик у нашем крајуМилорад Додик у нашем крајуМилорад Додик у нашем крајуМилорад Додик у нашем крајуМилорад Додик у нашем крајуМилорад Додик у нашем крају

Српски културно иформативни центар СПОНА, предавање за ђаке Основне школе
УПОЗНАЈМО НЕМАЊИЋЕ: ОД ПРИНЦА РАСТКА ДО ДЕСПОТА СТЕФАНА
Општински натпревар по математика во нашето училиште, 29. 2. 2020 годинаОпштински натпревар по математика во нашето училиште, 29. 2. 2020 годинаОпштински натпревар по математика во нашето училиште, 29. 2. 2020 годинаОпштински натпревар по математика во нашето училиште, 29. 2. 2020 годинаОпштински натпревар по математика во нашето училиште, 29. 2. 2020 година/2020/03/IMG-57f88348983f0591e5f8a6639c0a4e77-V-300×225.jpg”

#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПР<a href=#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈНIMG-3029ad35929c9dccf9c9160ba6bf2688-VИЛИЛИ #ОНЛАЈН” width=”169″ height=”300″ class=”alignnone size-medium wp-image-769″ />#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН#АПРИЛИЛИ #ОНЛАЈН
1.9. 2020 година Обука за употреба на СМАРТ ТАБЛА
IMG-45fbeb8586fa42196d0c28b239847929-V
IMG-962f3a1ea18c6671c4e64778e5c4b03f-V
IMG-a2c94444318e231fd0bb65ee4a6ec4eb-V
IMG-962f3a1ea18c6671c4e64778e5c4b03f-V

Први октомври, почеток на учебна 2020/2021 година

ПРИЕМ НА ПРВАЧИЊА

Ништо поубаво од искрена детска насмевка и светнати очиња

Донација од Кинеската амбасада за нашето училиште

Св. Сава

По повод празникот Св. Валентин, учениците од III и IV одделение (македонски и српски паралелки и ученици од подрачното училиште во Побожје), на часот по Англиски јазик цртаа на кого ќе подарат полна рака љубов.

Изработки на нашите ученици по повод 8-ми Март

Еднодневен пролетен излет во блиската околина.Посета на манастирот Св.Архангел Михаил.

Тестирање на учениците од 4 одд.ПИРЛС

Патронен празик на нашето училиште ,,Св.Кирил и Методиј,,

Видео линкови од учениците

https://schoolsmk-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/ij893348_schools_mk/EgvGZCsG5xBPtinp0ZLdSUABieFDcxZS8vr-egxskcLlPw?e=vV2XYK
https://schoolsmk-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/ij893348_schools_mk/EZC1J4clSfVFmuCYRsbEv5sBAd8vDMmRuiAl4G5VUbNttg?e=drqPEb
https://schoolsmk-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/ij893348_schools_mk/EdW9n51dCqxLjp3DXsGB9A4BUvSsL2VeAAOxKWcruApBMg?e=dl1qwt
https://schoolsmk-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/ij893348_schools_mk/EdXlWnLsHl9GgvI6saxnasIBxvb7u-eax8DROKpJxM1BqQ?e=TB8zVU
https://schoolsmk-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/ij893348_schools_mk/ES8ujACakmVOpp7ZwjKLdQUB-XD6Ayy8Vhv7ZFBZ-7Cfbg?e=XVkLvo
https://schoolsmk-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/ij893348_schools_mk/EXKs3H1UYFBKg_gYkOSW_REB0ZgJ45fMH7o_f2Qbh_GkPQ?e=qESirh
https://schoolsmk-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/ij893348_schools_mk/ERzMq4-J9ftIui14dBKKIm8BuzU2S8VidOyQ6V2WR3DJQQ?e=o8vJjI

Наставен час во Природа

Еко-Акција со учениците од четврто одделение.

1-ви СЕПТЕМВРИ ,,СРЕЌЕН ПОЧЕТОК ПРВАЧИЊА,,